مواد لازم کیک لیمو و نارگیل
- تخممرغ :: سه عدد
- شکر :: یک و نیم پیمانه
- شیر :: یک پیمانه
- کره ذوب شده :: نصف پیمانه
- روغن :: نصف پیمانه
- پودر نارگیل :: نصف پیمانه
- بیکینگ پودر :: دو قاشق چایخوری
- وانیل :: 1/4 قاشق چایخوری
- پودر بادام :: دو قاشق سوپخوری
- آرد :: شش قاشق غذاخوری
- لیموترش :: یک عدد
طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل
با آموزش طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کیک لیمو و نارگیل ابتدا بایدتخم مرغ ها را در ظرفی بشکنیم و با همزن خوب بزنیم تا مخلوط شوند.
سپس شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کرم رنگ و کشدار شود. روغن، کره و شیر را هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. بعد پوست لیمو را رنده کنید و همراه با پودر بادام و پودر نارگیل به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 مرتبه الک کنید و آرام آرام با وانیل به مواد کیک اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. در آخر آب لیو ترش را بگیرید و به مواد کیک اضافه کنید.مایه کیک آماده است.
قالب کیک را چرب کنید و کیک را در آن بریزید سپس آن را به مدت 35 الی 45 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از خنک شدن کیک، آن را با خامه فرم گرفته، لیمو و پودر نارگیل تزیین کنید.
به نکات زیر توجه کنید