نیوفان

شهریور ۱۴۰۰ - نیوفان

ادنل یک سامانه رزرواسیون آنلاین تبلیغات محیطی و اجاره بیلبورد تبلیغاتی می باشد. شما می توانید به راحتی و به صورت غیر حضوری فضاهای تبلیغات شهری را مشاهده ، انتخاب و رزرو نمایید. ادنل یک نقطه اتصال است و در نظر دارد فرآیند تبلیغات را برای شما آسان نماید.

 

مقدمه و تاریخچه بیلبورد تبلیغاتی

 

بیلبورد تبلیغاتی در زبان فارسی و طبق توصیه فرهنگسرای لغت فارسی آگهی نما نام دارد. از آنجا که مانند بسیاری از واژگان دیگر, بین پیدایش این صنعت و نام گذاری آن فاصله بوده است, کلمه "آگهی نما "در بین مردم جا نیفتاد و اکثرا از کلمه "بیلبورد" استفاده می کنند.
تاریخچه تبلیغات به مصر باستان و سنگ نگاره ها بر می گردد. این سنگ نگاره ها عموما دارای محتوای مذهبی جهت ترغیب مردم به آئین مصر باستان بودند.
تبلیغات، پیچ و خم های زیادی در دوره های مختلف داشته تا به شکل امروزی در آمده است. پس از پیدایش صنعت چاپ ، جرقه های پیدایش تبلیغات نیز زده شد. اولین پوستر تبلیغاتی تصویری که چاپ شد مربوط به فراخوان یک سیرک در نیویورک بود.
ظهور اولین بیلبوردها ، شامل سازه و پوستر از سال های ۱۹۰۰ میلادی بود. در آن زمان کارخانه ها اقدام به اجاره بیلبورد تبلیغاتی می کردند.

 

تاریخچه بیلبورد تبلیغاتی در ایران

 

تاریخچه بیلبورد های تبلیغاتی در ایران به درستی قابل تخمین نیست.در ایران هم پوستر های تبلیغاتی بعد از صنعت چاپ ظهور کردند . صنعت چاپ در ایران به زمان صفویه بر می گردد. اما با وجود صنعت چاپ به دلیل بی سواد بودن قشر وسیعی از مردم تبلیغات چاپی نظیر تبلیغ در روزنامه ها پر بازده نبود. در این زمان جارچیان بیشتر می توانستند مفید واقع شوند .
اولین پوستر در ایران برای تبلیغ یک فیلم و توسط شخصی ارمنستانی چاپ شد. این پوستر در سال ۱۳۰۷ شمسی و ۱۹۲۷ میلادی چاپ شد. در صورتی که اولین پوستر در آمریکا در سال ۱۸۳۵ چاپ گردید .
یکی از دلایل این تاخیر ۹۰ ساله ، تاخیر در صنعتی شدن ایران بود.

 

سازه بیلبورد تبلیغاتی

 

هر یک از ابزار های تبلیغات محیطی ، دارای سازه و اجزاء تشکیل دهنده خاصی می باشد . بیلبورد های تبلیغاتی به دلیل اینکه در بزرگراه ها و در خارج از شهر و یا ارتفاع بالا از سطح زمین نصب می شوند، می بایست سازه آن ها مقاومت کافی در برابر بادو باران را داشته باشد. تخمین زدن سرعت وزش باد در مناطق مختلف متفاوت است.
اجزای بیلبوردهای تبلیغاتی موارد زیر می باشد.

 

  • پوستر تبلیغاتی : مهم ترین بخش بیلبورد و در واقع مغز آن همین آگهی تبلیغاتی می باشد که در ابعاد مختلف چاپ می شود.
  • سطح بیلبورد : این قسمت سطحی صاف است که پوستر تبلیغاتی روی آن نصب می گردد.
  • فریم بیلبورد : فریم بیلبورد قسمتی است که در پشت بیلورد قرار دارد و وظیفه نگه داری از پوستر را به عهده دارد.
  • سپری و کلیپس : گیره های فلزی نصب شده روی بیلبورد هستند که با آن ها می توان چین و چروک های روی پوستر را از بین برد.
  • پروژکتور : در بالای سازه از لامپ مهتابی یا پروژکتور جهت دیده شدن بنر در شب استفاده می شود.
  • نردبان پایه : جهت نصب و تعویض یا تنظیم مجدد پوستر تبلیغاتی استفاده می شود.
  • پایه : از پایه بیلبورد هم جهت تنظیم ارتفاع بیلبورد و هم برای نگه داری سطح و فریم و اجزاء دیگر استفاده می شود.
  • فونداسیون : مانند فونداسیون ساختمان این سازه نیز باید دارای فونداسیون در زیرخاک جهت نگه داری بار سازه باشد.

 

چگونه بیلبورد تبلیغاتی تاثیرگذار طراحی کنیم؟

 

یکی از دغدغه های صاحبان کسب و کار ها گرفتن بازخورد مناسب از تبلیغات محیطی می باشد. هزینه کردن برای اجاره بیلبورد تبلیغاتی بدون در نظر گرفتن اصول طراحی آگهی یا پوستر در واقع آب در هاون کوبیدن است. علاوه بر این سرمایه ای که می توانست به جهش کسب و کار یا برندینگ ما کمک کند به هدر می رود.
ما قصد داریم نکاتی را در اختیار شما قرار دهیم که با آگاهی از آن ها بتوانید یک بیلبورد تبلیغاتی تاثیر گذار طراحی کنید. در این صورت است که اجاره بیلبورد تبلیغاتی برای شما کاملا موثر و سود آور می گردد.

 

۱٫شناخت محصول

 

دست نگه دارید ! قبل از اینکه اقدامی برای رزرو بیلبورد کنید یا طراحی بیلبورد را به شرکتی بسپارید باید مقدماتی را فراهم کنید.
این مقدمات شامل شناخت کامل محصول و مشتری است. شناخت محصول و مشتری همچون چراغ راهی است که نه تنها در مورد طراحی بیلبورد بلکه برای طراحی هرنوع تبلیغات محیطی نیز راهنمای شما خواهد بود.
هر چقدر بیشتر درمورد کالا یا خدماتی که قرار است ارائه شود تحقیق کنیم بیشتر به ابعاد پنهان آن پی می بریم . و مزایا یا ویژگی های بیشتری برای مانور جهت تبلیغات بیلبوردی خواهیم یافت.
یکی از ساده ترین راه های شناخت محصول این است که برای مدتی مصرف کننده کالا یا خدمات خود باشیم . راه دیگر جمع آوری اطلاعات از مشتریانی است که محصول ما را استفاده می کنند. دانستن این نکته که کدام ویژگی محصول ماست که مشتریان را ترغیب به خرید از ما یا استفاده از خدمات ما می کند بسیار حائز اهمیت است.

 

۲٫شناخت مشتری

 

قبل از اقدام جهت اجاره بیلبورد تبلیغاتی یا رزرو بیلبورد ، بهتر است کمی هم در مورد مشتری های خود شناخت پیدا کنید. شناخت شخصیت مشتری مزایای فراوانی دارد. با شناخت شخصیت مشتری می توانید بهترین مکان را جهت رزرو بیلبورد انتخاب کنید.
شاید با شناخت دقیق مشتری به این نتیجه رسیدید که اجاره بیلبورد تبلیغاتی مناسب شما نیست و از روش های دیگر تبلیغات محیطی استفاده کردید.
برای اینکه مشتریان خود را به درستی بشناسید نیاز به تعریف پرسونا داربد. می بایست مشتری ها را در دسته های مختلفی قرار دهید و نیاز هر دسته را بسنجید. مطمئنن همه مشتریان شما به یک دلیل واحد از شما خرید نمی کنند. شاید مشتریانی که زمانی مشتری شما بودند به دلیل برآورده نشدن نیازشان ، سراغ برند دیگری رفته اند. با تعریف پرسونا می توانید نیاز هر یک از مشتریان بالقوه خود را بشناسید .

 

۳٫جلب توجه کنید!

 

بعد از شناخت محصول و مشتری حالا می توانید مراحل طراحی بنر را شروع کنید. طراحی بنر شما هر طور که باشد باید در نهایت در ذهن مشتریان بالقوه حک شود. مشتری بالقوه می بایست سر خود را برگرداند و بار دیگر بیلبورد را تماشا کند.
برای جلب توجه راه های مختلفی وجود دارد ، اما هر نوع جلب توجهی مورد نظر ما نیست این جلب توجه باید مثبت باشد. بهترین راه جلب توجه این است که احساسات مشتری را تحریک کنیم . مثلا با دیدن بیلبورد تبلیغاتی ما ، لبخند روی لب افراد نقش ببندد ، یا دچار تعجب شوند یا کنجکاوی آن ها را برانگیزد ، همه این موارد نرخ درگیری مخاطب با بیلبورد تبلیغاتی را بالا می برد.
صبر کنید !! می دانم که بسیار هیجان زده هستید اما قبل از اقدام به اجاره بیلبورد تبلیغاتی باقی مطلب را بخوانید.

 

استفاده درست از کلمات در طراحی بیلبورد تبلیغاتی

 

در میان انواع تبلیغات محیطی ، بیلبورد های تبلیغاتی جزء ابزاری هستند که افراد در حین حرکت با اتومبیل آن را مشاهده می کنند. بنابراین در تبلیغات بیلبوردی نمی توانیم روی مکث افراد سرمایه گذاری کنیم .
برای مثال واگن های مترو یکی از فضاهای تبلیغاتی دارای مکث است . برای طراحی تبلیغ در واگن مترو می توان از جزئیات بیشتری استفاده نمود و فضای مانور برای طراح بیشتر است.
با توجه به مدت زمان مشاهده ی بیلبورد ، حدود ۸ تا ۱۰ کلمه خوانده می شود. بنابر این ما باید هر آنچه را که می خواهیم بگوییم در قالب ۸ الی ۱۰ کلمه بیان کنیم.

 

تاثیر فونت و رنگ در طراحی بیلبورد

 

برای اینکه بیلبورد جذابی داشته باشید می بایست از روانشناسی رنگ به خوبی مطلع باشید. در ناخودآگاه ما هر رنگی دارای مفهومی می باشد . به همین دلیل باید از رنگ مناسب با زمینه شغلی ، برند ، خدمات و کسب و کاریتان استفاده کنید. برای اطلاع از رنگ سازمانی خود می توانید مقاله روانشناسی رنگ در طراحی تبلیغات محیطی را مطالعه کنید.
در طراحی بنر های تبلیغاتی سعی کنید از فونت های نستعلیق و فونت هایی که خواندن آن ها دشوار است استفاده نکنید. فونتی را انتخاب کنید که با یک بار نگاه کردن خوانا باشد. اگر می خواهید جذابیت بیلبورد خود را به وسیله فونت بالا ببرید حتما نکته خوانایی را مدنظر قرار دهید.
آزمایش طول بازو را انجام دهید. پوستر تبلیغاتی خود را به اندازه یک کارت ویزیت چاپ کنید. بازوی خود را باز کنید و کارت را در دست بگیرید . اگر این همان چیزی است که میخواهید و خوانا و قابل تشخیص است آن را چاپ کنید در غیر این صورت در طراحی و اندازه فونت خود تجدید نظر کنید.

 

یک تصویر مساوی هزار کلمه ؟

 

تا به حال به تصاویری که توسط استاد فرشچیان طراحی شده نگاه کرده اید ؟ این تصاویر حرف های زیادی در خود دارند ، حرف هایی که شاید حتی با کلمات هم نمی شود آن ها را بیان کرد. برخی تصاویر بیش از هزاران کلمه را در خود جای داده اند.
این مقدمه را عنوان کردم تا بگویم هنوز برای اجاره بیلبورد تبلیغاتی یا رزرو بیلبورد راه زیادی داریم . نکاتی هست که باید تاپایان مقاله همراه من باشید تا آن ها را بیاموزید.
مردم مدرن امروز مشغله های زیادی دارند به همین دلیل به دنبال بهینه ترین روش برای دریافت اطلاعات هستند شاید به همین سبب باشد که روزنامه ها و رادیو مانند تلوزیون کارایی ندارند. زیرا راحت ترین روش دریافت اطلاعات از طریق چشم و به روش بصری می باشد.
وقتی راحت ترین و ساده ترین روش دریافت اطلاعات بصری است بهتر است ، ما نیز به جای استفاده از کلمات از تصویر استفاده کنیم . یا اینکه تلفیقی از کلمه و تصویر را داشته باشیم . در طراحی تصویر جهت انتقال مطلب سعی کنید که عنصر خلاقیت و تفهیم موضوع در یک نگاه را سرلوحه کار خود قرار دهید.

 

دنبال پاسخ مستقیم نباشید!

 

بیلبورد های تبلیغاتی از جمله ابزار ثانویه تبلیغاتی به حساب می آیند. رسالت بیلبورد تبلیغاتی این است که برند سازی کند یا از یک کمپین تبلیغاتی حمایت کند . به همین دلیل است که به صورت مستقیم روی فروش محصول تاثیر نخواهد گذاشت.
به طور مثال احتمال این موضوع بسیار پایین است که کسی بعداز مشاهده بیلبورد تبلیغاتی شما با شماره تلفن ها های مندرج روی پوستر تماس بگیرد یا سری به سایت شما بزند.
بنابراین منظور من این نیست که این موارد را به هیچ عنوان روی آگهی تبلیغاتی خود درج نکنید بلکه می بایست در حاشیه قرار بگیرند به طوری که پیام اصلی بیلبورد شما را تحت تاثیر قرار ندهند.
از طرفی این انتظار نیز در شما از بین می رود که بعد از اجاره چندین بیلبورد تبلیغاتی منتظر تماس های مکرر یا بازدید بالای سایت و یا افزایش فالور باشید.

 

انتظار به پایان رسید حالا با آگاهی هایی که دارید می توانید اقدام به اجاره بیلبورد تبلیغاتی نمایید و بهترین بازدهی را به دست آوردید. برای این کار می توانید از طریق سامانه رزرواسیون آنلاین ادنل اقدام به اجاره بیلبورد تبلیغاتی یا رزرو بیلبورد نمایید.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

روغن انداختن قورمه سبزی, رازهای روغن انداختن قورمه سبزی, چند ترفند برای روغن انداختن خورش قورمه سبزی

روغن انداختن قورمه سبزی

 

فوت و فن برای روغن انداختن قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی بی تردید دوست داشتنی ترین غذای ایرانی است و هر کس بتواند این خورش را به خوبی تهیه کند یک آشپز حرفه ای محسوب می شود . در این مقاله درباره راهکارهای یکی از نکات مهم پخت این خورش توضیح می دهیم. چکار کنیم قورمه سبزی ما روغن بیندازد؟ این سوال بسیاری از خانم های خانه دار می باشد. با ما همراه باشید تا جواب این سوال را به دست بیاورید.

راهکارهای روغن انداختن قورمه سبزی

خرد کردن سبزی

بر عکس آش و کوکو که احتیاجی نیست سبزی خیلی خرد شود، برای خورش قرمه سبزی، باید حتما سبزی را بسیار ریز خرد کرد. سبزی هایی که درشت خرد شده باشند، حتی با مدت زمان پخت طولانی نیز درست جا نمی افتند و در نتیجه خورش شما به روغن نمی افتد. چنانچه از دستگاه سبزی خرد کن استفاده می کنید، حتما دو بار سبزی را خرد کنید. اگر هم از چاقو استفاده می کنید، خیلی با حوصله این کار را انجام دهید. حتما از چاقوی تیز استفاده کنید، چون سبزی باید خرد شود نه اینکه له شود.

 

روغن انداختن قورمه سبزی, رازهای روغن انداختن قورمه سبزی,ترفند روغن انداختن قورمه سبزی

رازهای روغن انداختن قورمه سبزی

 

سرخ کردن سبزی

سرخ کردن سبزی یکی از نکاتی است که در روغن انداختن خورش قورمه سبزی کمک بسیاری می کند. هر چقدر سبزی خورشتی را بیشتر تفت دهید در آخر خورش سیاه تر و پر روغن تری خواهید دشت. البته این کار سبب می شود که خواص سبزی ها از بین برود این کار را انجام ندهید بهتر است.

 

روغن انداختن قورمه سبزی با یخ

چنانچه پس از پخته شدن مواد خورش شما جاافتاده به نظر نیامد و آن چیزی که موردنظر شما است نبود و قورمه سبزی به اندازه کافی روغن نینداخته بود، چند قالب کوچک یخ به خورشتان اضافه کنید. این سبب میشود که خورش روغن بیندازد و کاملا جا افتاده به نظر بیاید.

 

روغن انداختن قورمه سبزی, رازهای روغن انداختن قورمه سبزی, چند ترفند برای روغن انداختن خورش قورمه سبزی

آموزش روغن انداختن قورمه سبزی

 

اضافه کردن روغن مایع

یکی دیگر از شیوه های روغن انداختن قورمه سبزی که آسان ترین روش نیز هست این است که قدری روغن در بین پخت خورش اضافه کنید و بگذارید همه مواد خورش به آرامی در روغن سرخ شوند.

 

آب زیاد نریزید

هر چقدر هم خورش های آبکی دوست داشته باشید، نمی توانید توقع داشته باشید تا خورش قورمه سبزی را هم خیلی آبدار و هم جا افتاده و به روغن افتاده درست کنید. بهترین کار این است که از همان اول به اندازه کافی در خورش آب بریزید تا مجبور نشوید برای اینکه خورش کامل بپزد مجددا به آن آب اضافه کنید.

پیشنهاد ویژه
  • بوتاکس,کاهش وزن,رفع چین و چروکاز بین بردن و رفع خط خنده *بدون درد
  • رزرو هتل,ویلا جنگلی,اقامتگاهاجاره ویلا ساحلی شمال
  •  دستگاه تصفیه آب رادگستر نوینخرید تصفیه آب بافیلتر اکسیژن ساز(انرژی زا)

 

در آخر پخت خورش قورمه سبزی زمانی که مطمئن شدید که خورش شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته اما آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و در قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورش غلیظ و لعابدار شود.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

رفع بوی سوختگی غذا, رفع بوی سوختگی از انواع غذاها, برطرف کردن سوختگی غذا

رفع بوی سوختگی غذا

 

چگونه بوی سوختگی غذا را از بین ببریم؟

چنانچه غذای شما ته بگیرد و بسوزد می توانید با ترفند های آشپزی در کوتاهترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.

رفع بوی سوختگی از انواع غذاها

برطرف کردن سوختگی برنج

– یکی از روش ها برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج، این است که تکه هایی از پیاز را داخل برنج بگذارید تا بوی آن را برطرف کند. برای اینکار پیازی را به صورت لایه ای برش دهید و در بین برنج پخته شده خود قرار دهید. بعد از دچند دقیقه پیاز، بوی سوختگی برنج را به خود می گیرد و دیگر برنج بوی بدی نخواهد داشت.

 

– بعضی وقتها هم استفاده از نان می تواند بوی سوختگی برنج را بگیرد. برای اینکار می توانید بر روی برنج خود تکه نانی قرار دهید و آن را تا زمان کشیدن برنج در ظرف، بر ندارید. این تکه نان بوی سوختگی برنج را به خود می گیرد. به این موضوع توجه کنید که لازم نیست نان را داخل برنج یا میان برنج‌ها بگذارید تنها تکه نان را روی سطح برنج قرار داده و دم کنی را بگذارید.

 

– پنبه‌ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه بگذارید. بوی سوختگی رفع خواهد گردید.

 

– از جمله شیوه های مفید دیگر برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج، استفاده از حبه قند است که گرچه این شیوه خیلی متداول نیست ولی می تواند مفید باشد، پس به محض اینکه بوی سوختگی برنج آمد، لازم است سریع در قابلمه را بردارید و آنگاه چند حبه قند لابه لای برنج ها بگذارید، حبه قندها می توانند پس از چند دقیقه بوی سوختگی را به خود جذب کنند و در نتیجه با این راه حل آسان می توانید به آسانی بوی سوختگی غذا را از بین ببرید.

 

رفع بوی سوختگی غذا, رفع بوی سوختگی از انواع غذاها,برطرف کردن بوی سوختگی از غذا

رفع بوی سوختگی برنج

 

برطرف کردن بوی سوختگی انواع خورش

در طبخ انواع خورش،‌ بعضی وقتها امکان دارد زیر شعلهٔ گاز بالا باشد و خورش ته بگیرد و بوی سوختگی بدهد در این هنگام بهتر است خورش را هم نزنید و آبی به آن اضافه نکنید و فقط آن را به ظرف دیگری بریزید.

 

بعد از عوض کردن ظرف خورش، در ظرف یک تکه پیاز بندازید و روی خورش قدری آب جوش بریزید و ظرف را چند دقیقه روی شعله قرار دهید تا طعم و بوی سوختگی به طور کامل از بین برود. در آخر پیاز را از ظرف در آورید .

 

قدری آب و روغن و نمک را مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید. آنگاه قدری آبلیمو به آن اضافه کنید و یک سیب‌زمینی را ۴ قسمت کنید و داخل آن بریزید و در زمان کشیدن خورش،‌ سیب‌زمینی را از آن جدا کنید.

 

درون ظرف مقداری شکر بریزید چون شکر طعم سوختگی را از بین می برد ولی مواظب باشید شکر را تا اندازه ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد.

 

رفع بوی سوختگی غذا, رفع بوی سوختگی از انواع غذاها,برطرف کردن سوختگی برنج

رفع بوی سوختگی خورش

 

برطرف کردن بوی سوختگی گوشت

گاهی امکان دارد خانم های خانه دار با گوشت سوخته روبرو شوند، باید گفت چنانچه موقع آشپزی گوشت غذا سوخت ، ابتدا حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنید و آب آن را بگیرید ، آنگاه گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن وضعیت بماند. آنگاه پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید.

 

پیشنهاد ویژه
  • خدمات خانه و خانواده,تصفیه آب و هواکامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا
  • سفر و گردش,رزرو هتل، اقامتگاه سامانه رزرو آنلاین اقامتگاه *هومسا
  • ارز دیجیتال,خرید و فروش ارز دیجیتال,بیت کوینمیخوای وارد بازار ارز دیجیتال بشی؟بلدنیسی!

برطرف کردن بوی سوختگی شیر

چنانچه شیر بوی سوختگی گرفت و کف ظرف سیاه شد نخست ظرف شیر را درون کاسه‌ای از آب سرد بگذارید و سپس ۱/۸ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

 

رفع بوی سوختگی غذا, رفع بوی سوختگی از انواع غذاها, برطرف کردن سوختگی غذا

رفع بوی سوختگی شیر

 

برطرف کردن بوی سوختگی سوپ

برای برطرف کردن بوی سوختگی انواع سوپ حتماً قابلمه آن را عوض کنید و یک عدد سیب زمینی برش خورده به آن اضافه کنید و با قدری آبلیمو آن را مزه‌دار کنید.

 

برطرف کردن بوی سوختگی مربا

چنانچه پس از تهیهٔ مربا متوجه طعم سوختگی در آن شدید،‌ مربا را دوباره روی حرارت بگذارید و با قدری وانیل و مقدار خیلی کم آبلیمو آن را مزه‌دار کنید. به هیچ عنوان به مربا آب اضافه نکنید چون سبب کپک زدن آن می‌شود.

 

برطرف کردن بوی سوختگی رب

چنانچه هنگام تهیهٔ رب زیر آن ته گرفت. بخش بالایی رب راجدا کنید و برای قسمت بالایی آن قدری از رب سالم و بدون بو با آن ترکیب کنید چنانچه بوی سوختگی رب برطرف شد این کار را ادامه دهید. ولی در صورت جواب ندادن این روش، حتماً قسمتی از رب را که بوی سوختگی گرفته است در ظرفی جداگانه نگهداری کنید و برای غذاهایی با مقدار زیاد، مقدار کمی از آن را استفاده کنید.

 

رفع بوی سوختگی غذا, رفع بوی سوختگی از انواع غذاها, برطرف کردن سوختگی غذا

رفع بوی سوختگی رب

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

وا رفتن فلافل,جلوگیری از وا رفتن فلافل,نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

جلوگیری از وا رفتن فلافل

 

نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

فلافل یک غذای خوشمزه خاورمیانه‌ای است که با نخود تهیه می‌شود و در روغن سرخ می‌شود و در آخر با سبزیجات و خیارشور و گوجه فرنگی مصرف می‌شود. ولی بعضی ها برا درست کردن آن مشکل دارند و ممکن است فلافل وا برود که در این مطلب برای شما نکاتی را برای جلوگیری از وا رفتن فلافل آورده ایم.

جلوگیری از وا رفتن فلافل

– نخستین چیزی که برای از وا نرفتن فلافل باید به آن دقت کنید، میزان انسجام مواد پس از چرخ کردن است. مواد خیلی نباید خیلی شل باشد و اندازه‌ی نخودهای چرخ کرده کمی بزرگتر از دانه‌های شکر باشد.

 

– فلافل‌های شکل داده شده برای ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا فلافل‌ها زمان سرخ شدن حالت خود را حفظ کنند و وا نرود.

 

– می‌توانید برای جلوگیری از وا رفتن فلافل ها، به مواد یک عدد تخم مرغ بیفزایید.

 

وا رفتن فلافل,جلوگیری از وا رفتن فلافل,نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

 

– می‌توانید به جای تخم مرغ یا آرد، مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.

 

– مرتب با قاشق روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

 

– زمان سرخ کردن فلافل، روغن باید به مقداری باشد که روی فلافل ها را نپوشاند و تنها تا نیمه‌ی باشد.

 

– چنانچه فلافل ها زمان حالت دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن بفزایید.

 

– می‌توانید قدری آرد لپه یا سوخاری به مایه‌ی فلافل اضافه کنید. اگر آرد استفاده کردید، دیگر نیازی نیست تخم مرغ اضافه کنید. کلا آرد لپه به جای تخم مرغ برای انسجام فلافل استفاده می‌شود.

 

وا رفتن فلافل,جلوگیری از وا رفتن فلافل,راهکارهایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

راهکارهایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

 

پیشنهاد ویژه
  • رزرو هتل,ویلا جنگلی,اقامتگاهاجاره اقامتگاه ویلایی استخردار مازندران
  • ارز دیجیتال,خرید و فروش ارز دیجیتال,بیت کوینکسب درآمد دلاری را برای شما،آسان کردیم!
  • ارز دیجیتال,خرید و فروش ارز دیجیتال,بیت کوینخریدوفروش ارزدیجیتال با راهکاری سریع و امن

– در بیشتر فست فودی‌ها کمی جوش شیرین داخل مایه‌ی فلافل می‌ریزند. این کار به انسجام و پف کردن فلافل کمک می‌کند. اما این نکته را نیز مد نظر قرار بدهید که جوش شیرین زیان دارد و تا میتوانید از آن استفاده نکنید.

 

– نگذارید تا یک سمت فلافل سرخ شود و بعد سمت دیگر آن. بلکه مرتب باید فلافل را با قاشق برگردانید.

 

– آب پیاز رنده‌شده را بگیرید و آنگاه آن را به مواد بیفزایید.

 

– فلافل‌ها نباید داخل ظرف با هم برخورد داشته باشد که خرد شوند.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

راهکارهایی برای برنج شفته

 

با برنج شفته چه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا ینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، آش ، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید ولی اگر مهمان داشته باشید و زمان کافی نداشته باشید حتما از این که برنجتان شفته شده نگران و کلافه خواهید شد.

راهکارهایی برای برنج شفته

برنج را زیاد هم نزنید

خیلی از افراد، وقتی که برنجشان شفته می شود شروع میکنند به کفگیر زدن به برنج و اصلا نمی دانند که با این کار برنج بیشتر له می شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

برنج شفته

 

برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید

برنج را سریع را درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار سبب میشود لعاب اضافه برنج بیرون برود و در ضمن آب سرد سبب میشود برنج نرم تر از این نشود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چه کنیم

 

کف برنج ته دیگ بگذارید

چنانچه برنج شما شفته شده، حتما ته آن ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به این ترتیب، چنانچه کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج خورد می‌تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. درضمن یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج قدری پرت میکند.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

نحوه نجات دادن برنج شفته

 

به برنج روغن اضافه کنید

برای سلامتی و رژیمی بودن برنج به آن روغن اضافه نکنید، ولی زمانی که برنج شفته می‌شود لازم است حتما به برنج روغن داغ یا کره اضافه کنید چون روغن سبب میشود دانه های برنج از هم جدا شوند و بهتر دیده شوند، این کار وقتی برنج نرم شده به بهتر شدن ظاهر برنج کمک بسیاری میکند بنابراین حتما این کار را انجام دهید.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

روش های استفاده مجدد از برنج شفته شده

 

به برنج آب اضافه نکنید

برخی از افراد زمانی پلو را آبکش میکنند قدری آب به کناره آن اضافه میکنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. ولی این کار را زمانی برنجتان شفته شده اصلا انجام ندهید. چون ما الان باید همه سعی مان را بکنیم آب اضافه برنج خارج شود تا خمیرتر نشود.

 

در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید

اگر عادت دارید برای دم کردن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا از دم کنی استفاده کنید اگر برنج شفته شد این کار را کنید و از دم کنی استفاده نکنید و در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید. اگر در قابلمه بسته باشد ، بخار آب به صورت قطره های آب به داخل پلو برمیگردد و سبب میشود نرم تر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید چون همین حالا نیز برنج شما زیادی پخته شده !

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چیکار کنیم

 

پیشنهاد ویژه
  • سفر و گردش,رزرو هتل، اقامتگاه سامانه رزرو آنلاین اقامتگاه *هومسا
  • پیراهن مردانه,خرید پیراهن مردانه,پیراهنپیراهن رسمی مردانه [۱۰۰هزار تومان تخفیف]
  • ارتودنسی,متخصص ارتودنسی,ارتودنسی نامرئیاصلاح طرح لبخند و زیبایی دندان

برای بخار کردن آب اضافی برنج، شعله را بیشتر کنید

بیشتر کردن شعله سبب میشود آب اضافی برنج تبخیر شود و قدری خشک تر شود. ولی مراقب باشید برنج را نسوزانید.

 

پس از آماده شدن برنج زیرش را خاموش کنید و بگذارید قدری سرد شود

البته ما این نمی گوییم برنج را سرد و یخ سرو کنید فقط چند لحظه بگذارید بخار برنج خارج شود و قدری از از حالت نرمی در بیاید .

 

سعی کنید برنج را قالبی در آورید

همان گونه که میدانید برای داشتن برنج قالبی لازم است قدری برنج نرم تر برداشته شود پس میتوانید به این بهانه که میخواستید برنج را در قالب های آماده (قالب های گرد ، قلب، گل و … ) سرو کنید گذاشته اید برنج قدری نرم‌تر شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

اگر برنج شفته شد چه کنیم

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه, پخت بامیه, آموزش بامیه هندی

رسپی بامیه هندی

 

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص

بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار هندی است که به عنوان یک شیرینی خیابانی شناخته می شود و معمولا هندی ها به عنوان میان وعده آن را مصرف میکنند.

بامیه هندی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه بین المللی است ولی اصالت هندی دارد که در کشور هند بسیار محبوب و پرطرفدار است و توسط دکه ها کنار خیابان و دوره گردها به فروش می رسد و بیشتر به عنوان یک شیرینی خیابانی شناخته می شود. انواع بامیه در خاورمیانه بسیار محبوب و متنوع است و معروف ترین آن ها بامیه ایرانی ، بامیه ترکی و بامیه هندی است.

 

بامیه هندی شیرینی, بامیه هندی قنادی, بامیه هندی گرد

طرز تهیه بامیه هندی

 

دستور تهیه بامیه هندی

مواد لازم بامیه هندی

آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آب ۱ پیمانه
کره یک هشتم پیمانه
شربت بار ۱ قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم شربت بار

شکر ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری یا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز   ۱ قاشق غذاخوری

 

آموزش بامیه هندی, طرز تهیه بامیه هندی, عکس بامیه هندی

آموزش بامیه هندی

 

طرز تهیه بامیه هندی

آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، کره و شربت بار را اضافه کرده و هم بزنید تا به جوش آید.

بکینگ پودر را با آرد مخلوط  کنید و یک دفعه به آب در حال جوش اضافه کرده و هم بزنید تا مانند حلوا جمع شود.

۵ دقیقه دیگر بعد از جمع شدن به هم زدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

 

تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا یکدست شود و در قیف بریزید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بامیه را یه شکل دلخواهتان مثلا حلقه ای روی سینی فر بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید بپزد.

 

در قابلمه ای کوچک را روی حرارت می گذارید و ه اندازه ای که بامیه در آن شناور شود روغن بریزید و دو طرف بامیه ها را در آن سرخ کنید و سپس ۲ دقیقه داخل توری بیندازید تا روغن اضافه شان کشیده شود.

بامیه ها را در شربت ولرم بیندازید تا مزه دار شوند.

 

بامیه هندی شیرینی, بامیه هندی قنادی, بامیه هندی گرد

طرز پخت بامیه هندی

 

پیشنهاد ویژه
  • خدمات خانه و خانواده,تصفیه آب و هواجلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!
  • لباس دخترانه,لباس پسرانه,خرید لباس بچگانهفروشگاه اینترنتی پوشاک ارزان کودک
  • ارتودنسی,متخصص ارتودنسی,ارتودنسی نامرئیبزرگترین و تخصصی ترین مرکز ارتودنسی تهران

برای تهیه شربت بار آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس جوهر لیمو یا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو را اضافه کنید.

شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم صبر کنید تا ذوب شود .

زمانی که شربت شروع به قل زدن کرد و کاملا شفاف شد ، گلاب و زعفران و گلوکز را اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید چند دانه هل را جایگزین گلاب کنید.

 

مهم ترین نکته برای تهیه شربت بار این است که باید با حرارت ملایم غلیظ شود در صورتی که با حرارت بالا شربت را غلیظ کنید در انتهای کار شکرک خواهد شد.

برای تشخیص آماده شدن شربت مقداری از آن را داخل نعلبکی بریزید و فوت کنید کمی خنک شود سپس شربت را بین دو انگشت تست کنید اگر هنگام جدا کردن دو انگشت شربت کش آمد یعنی به قوام آمده است.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

طرز تهیه شله بریان زیره اصفهان, پخت شله بریان زیره, دستور پخت شله بریان زیره

طرز تهیه شله بریان زیره

 

طرز تهیه شله بریان زیره خوشمزه اصفهانی

شله بریان زیره یا شله بریانی زیره یک غذای خوشمزه اصفهانی است که قدمت ۲۰۰ ساله دارد.

شله بریان با زیره یک غذای سنتی خوشمزه اصفهانی است که نسبت به سایر غذاهای اصفهان کمتر به گوشتان رسیده است.  شله بریان با زیره اصفهان قدمتی ۲۰۰ ساله دارد و اغلب در زمستان تهیه می شود. این غذا بسیار مقوی بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در تهیه شله بریانی اصفهان از برنج محلی و گوشت استفاده می شود و از زیره برای عطر دهی به آن استفاده می شود.

 

شله بریان زیره

مواد لازم شله بریان زیره

گوشت دنده یا گردن ۱۵۰ گرم
برنج دانه ریز ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زیره ۲ ق غذا خوری
نمک ۲ ق چای خوری
فلفل سیاه ۱ ق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ ق چای خوری

 

طرز پخت شله بریان زیره, شله بریانی زیره, طرز تهیه شله بریان زیره با لپه

طرز تهیه شله بریان زیره

 

طرز تهیه شله بریان زیره

برنج نیمدانه را بشویید و با کمی نمک و آب بگذارید چند ساعت خیس بخورد.

پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس گوشت را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.

چند پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و اجاه دهید ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

استخون را از گوشت جدا کنید و دوباره گوشت را به همراه برنج خیس خورده به قابلمه اضافه کنید و بگذارید برنج بپزد.

 

هر از گاهی هم بزنید که برنج ته نگیرد.

زمانی که آب گوشت کم شد و برنج نرم شد ، زیره را اضافه کنید و مخلوط نمایید و صبر کنید تا آب شله کاملا کشیده شود.

مواد را با گوشت کوب ، بکوبید و سپس سرو نمایید.

 

شله بریانی زیره با لپه

مواد لازم شله بریانی زیره با لپه

برای ۵ نفر

زمان تهیه ۳۰ دقیقه

زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

 

برنج ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی گردن یا دنده ۲۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و زیره به مقدار لازم

 

طرز تهیه شله بریانی زیره با لپه

گوشت را پیاز و کمی زردچوبه تفت دید.

در ظرفی دیگر برنج که از ۲ ساعت قبل خیس خورده را با کمی زردچوبه و لپه بپزید.

گوشت را به همراه آب گوشت به برنج اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم جا بیوفتد.

بعد از این که شله تنگ آب شد ، زیره ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

هر از گاهی شله را هم بزنید تا کاملا مثل حلیم غلیظ شود.

پیشنهاد ویژه
  • وکیل ملکی،وکالت امور ملکی،وکلای ره جویان عدالتقبل اززیان های سنگین حتمااینجا مشاوره بگیر
  • افزابش قد,عمل افزایش قد,کوتاهی قددرمان اختلالات حرکتی باشیوه های نوین پزشکی
  • رزرو هتل,ویلا جنگلی,اقامتگاهاجاره باغ ویلا لوکس ◀منصفانه ترین قیمت ها

 

دستور پخت شله بریان زیره, غذای سنتی اصفهانی, طرز تهیه شله بریانی زیره با لپه

نکات لازم برای تهیه شله بریان زیره

 

نکات لازم برای تهیه شله بریانی زیره اصفهان

برای پخت گوشت میتوانید آب زیادی اضافه کنید که در مراحل بعد از همان آب استفاده کنید.

اگرچربی خون دارید می توانید گوشت  گوساله را جایگزین گوشت گوسفند کنید.

در مراحل پایانی پخت برنج ، نمک غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز به آن نمک اضافه کنید.

می توانید کلا از گوشت خورشتی بدون استخون برای طبخ این غذا استفاده کنید ولی اگر همراه با استخوان باشد شله خوشمزه تر و مقوی تر خواهد شد.

 

اگر هنگام پخت برنج ، آب کم شده بود می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. آب سرد کیفیت غذا را خراب خواهد کرد.

مقداری از گوشت را میتوانید کنار بگذارید و برای تزئین روی غذا استفده کنید.

برای پخت شله بریان در صورت تمایل می توانید زردچوبه را حذف کنید.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

مراحل تهیه سیر سیاه, ارزش غذایی سیر سیاه, خواص سیر سیاه برای درمان سرطان

سیر سیاه چیست

 

خواص شگفت انگیز سیر سیاه: واقعیت ها و شایعات

سیر سیاه یک محصول تخمیری و بدون بو از سیر خام است که از قدیم به عنوان داروی سنتی در شرق خاورمیانه مورد استفاده قرار می گرفته است و به مرور در تمام دنیا به عنوان یک ماده غذایی مفید شناخته شده است.

سیر یک گیاه بسیار پرخاصیت است به خصوص برای تقویت سیستم ایمنی بدن ، ولی شاید خیلی ها به دلیل بوی بدی که دارد از خوردن آن صرف نظر کنند برای این دسته افراد سیر سیاه بهترین گزینه است سیر سیاه ۴ – ۵ برای خواص بسیار بیشتری از سیر خام دارد ضمن این که کاملا بدون بو است.

 

سیر سیاه ( به انگلیسی : black garlic ) از قدیم در کره به عنوان دارو استفاده می شده است و گاهی اوقات از آن برای تهیه نوشابه های انرژی زا یا شکلات سیر سیاه استفاده می شود.

در کشورهای اسیای جنوبی مثل تایلند و کره جنوبی و ژاپن ، قرن هاست که سیر سیاه به عنوان یک خوراکی و داروی سنتی استفاده می شود  و در دهه های اخیر وارد بازار جهانی شده است.

سیر سیاه در مقایسه با سیر خام ، طعمی شیرینی دارد ، بافت الاسکیک و قابل جویدن دارد و بدون بو است.

 

خواص سیر سیاه برای لاغری, طبع سیرسیاه, سیر سیاه

مراحل تهیه سیر سیاه

 

سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه یک فراورده تخمیری از پیاز سیر کامل است که با حرارت و رطوبت و زمان کنترل شده تهیه می شود. سیر به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ – ۷۰ درجه سانتی گرد در رطوبت ۸۰ درصد نگهداری می شود.

 

هر چه دما بیشتر باشد تخمیر سیر سریعتر انجام میشود مثلا در دمای ۷۰ درجه سرعت تخمیر سیر نسبت به دمای ۶۰ درجه دو برابر است.

محتوای آب سیر ۶۳ درصد است که بعد از تخمیر به ۴۰ – ۵۰ درصد می رسد.

مجموعه واکنش های غیر آنزیمی مثل واکنش میرلارد ، اکسیداسیون فنل ها و کاراملی شدن در این مدت سیر حالت ژله ای پیدا کرده و مزه اش شیرین و رنگش سیاه می شود.

تخمیر سیر باعث تغییرات فیزیولوژیکی و افزایش غلظت ترکیبات فعال زیستی در آن می شود.

 

سیر سیاه به دلیل تخمیر بسیار انرژی زا شده و به  عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شود.  پرطرفدار شدن سیر سیاه در دنیا باعث شده که انواع محصولات متنوع از آن از جمله ملاس سیر سیاه ، پوره سیر سیاه ، خمیر سیر سیاه ، عصاره و مککمل سیر سیاه در دنیا و به خصوص ویتنام تولید شود.

 

تولید سیر سیاه در ایران

از سال ۱۳۹۸ تولید سیر سیاه در ایران برای اولین بار از شهر شیراز شروع شد و با گذشت زمان ایران تبدیل به ۶ کشور پیشرو در زمینه تولید سیر سیاه شده است.

 

 خواص سیر سیاه, نحوه تولید سیر سیاه, تفاوت سیر سیاه و سیر خام

تفاوت سیر سیاه و سیر خام

 

مقایسه خواص سیر سیاه و سیر خام

براساس مطالعات علمی انجام شده روی سیر سیاه محققیق متوجه شدند که سیر خام طی فرایند تخمیر خواص جدیدی پیدا کرده و مواد مغذی و مفید آن چند برابر می شود. آنتی اکسیدان ها ، پلی فنول ها و فلاونوئید ها که خواص ضد سرطانی دارند در سیر سیاه ۴ – ۵ برابر می شوند.

سیر سیاه شیرین است ولی سیر سفید مزه ای تند دارد.

سیر سیاه بر خلاف سیر خام بو ندارد.

سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد.

 

ماده مقدار در هر گرم سیر  مقدار در سیر سیاه
شکر محلول در آب ۴۵۰ میلی گرم ۱.۸۸ تا ۷.۹۱ برابر افزایش می یابد
پلی فنول ۱۳.۹۱ میلی گرم ۴.۱۹ برابر افزایش می یابد
فلاونوئید ۳.۲۲ میلی گرم ۴.۷۷ برابر افزایش می یابد
آمادوری و هینز ۱۰ میکرو گرم ۴۰ تا ۱۰۰ برابر افزایش می یابد
فروکتان ۵۸۰ میلی گرم ۰.۱۵ تا ۰.۰۱ برابر کاهش می یابد
لوسین ۵۸.۶۲ میلی گرم ۱.۰۶ برابر افزایش می یابد
ایزولوسین ۵۰.۰۴ میلی گرم ۱.۶۷ برابر افزایش می یابد
سیستئین ۸۱.۰۶ میلی گرم ۰.۵۸ برابر کاهش می یابد
فنیل آلانین ۵۵.۶۴ میلی گرم ۲.۴۳ برابر افزایش می یابد
تیروزین ۴۴۹.۹۵ میلی گرم ۰.۱۸ برابر کاهش می یابد

 

پلی فنول : پلی فنول ها سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و بر اساس مطالعات علمی برای پیشگیری و درمان سرطان و بیماریهای قلبی عروقی ، کنترل دیابت نوع ۲ و پیشگیری از چاقی و افزایش متابولیسم بدن ، شادابی پوست ، سلامت روده و پیشگیری از عفونت میکروبی بسیار مفیدند.

 

براساس پژوهشی که توسط محققین ایرانی انجام شده ، افزایش مصرف مواد غذایی سرشار از پلی فنول باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی و دیابت می شود.

 

آلیسین : بوی تند سیر به  دلیل وجود ترکیب سولفوری به نام آلیسین است که خواص آنتی بیوتیک ، ضد ویروس ، ضد انگل و ضد قارچ دارد. بوی بد سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن توسط حیوانات است. آلیسین سیر در فرایند تخمیر تبدیل به ترکیبات آنتی اکسیدان می شود که خاصیت درمانی سیر را چندین برابر می کند و با این که مقدار آلیسین در سیر بسیار کم می شود ولی در عوض بوی بد سیر هم از بین می رود.

 

خواص سیر سیاه برای درمان سرطان, خواص سیر سیاه برای لاغری, طبع سیر سیاه

ارزش غذایی سیر سیاه و سیر سفید

 

مقایسه ارزش غذایی سیر سیاه و سیر سفید در هر ۱۰۰ گرم

سیر سیاه سرشار از ویتامین های C ، B1 ، B2 ، B3 ، B6 ، اسید فولیک ، و مواد معدنی از جمله کلسیم ف منیزیم ، منگنز ، روی ، فسفر و آهن است.

یک حبه سیر تازه درشت تقریبا ۶ گرم و یک حبه سیر سیاه درشت تقریبا ۳ گرم است.

 

ماده سیر سیر سیاه
آب ۶۰ ۳۴
پروتئین ۶ ۱۴
چربی  ۰.۵ ۰.۵
کربوهیدرات (شامل فیبر) ۲۸ ۵۳
شکر ۲۵ ۲۷
فیبر ۲ ۲۰
خاکستر ۱.۵ ۲.۳
کالری ۱۵۰ ۲۲۰

 

پیشنهاد ویژه
  • لباس دخترانه,لباس پسرانه,خرید لباس بچگانهکتونی بچگانه سبک و باکیفیت ◀قیمت تولیدی
  • لباس دخترانه,لباس پسرانه,خرید لباس بچگانهفروشگاه اینترنتی پوشاک ارزان کودک
  • خدمات حقوقی و ثبت ,وکالتطلاق توافقی بدون نیاز به حضور زوجین!

خواص سیر سیاه

بر اساس تحقیقات انجام شده سیر سیاه خاصیت آنتی اکسیدان و ضد سرطان قوی ، ضد حساسیت ، ضد دیابت و کنترل قند خون و ضد التهاب ، کاهش وزن و لاغری ، کاهش چربی خون ، پیشگیری از گرفتگی عروق و محافظت از کبد دارد.

 

خواص سیر سیاه برای پیشگیری و درمان سرطان

مقدار زیاد آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه باعث می شود به خوبی با اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن که عامل ایجاد سرطان هستند مقابله کند. در فرایند تخمیر سیر ، مقدار زیادی از ترکیبات اروگانوسولفور تولید  می شود که نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد.

 

پژوهشی که روی سرطان معده انجام شد، نشان  داده است که مصرف سیر سیاه میتواند حجم و وزن تومورهای سرطان را کاهش دهد.

در پژوهشی دیگر مشخص شد که سیر سیاه باعث کاهش رشد سلولهای سرطان روده می شود.

 

خواص سیر سیاه برای لاغری

براساس پژوهش های علمی که بر روی خواص سیر سیاه برای لاغری انجام شده است ارتباط مستقیم بین مصرف سیر سیاه و لاغری وجود ارد از جمله کاهش چربی شکم ، کاهش کلسترول ، تنظیم سوخت و ساز چربی که کنجر به کاهش وزن قابل توجه می شود.

 

در یک پژوهش دیگر به مدت ۹۱ روز به موش ها غذای پرچرب داند تا آثار چاقی ، افزایش قند خون و چربی خون ، آسیب های کبدی و کلیوی در موش ها ظاهر شد سپس غذای پرچرب برای موش ها قطع شده و به آن ها سیر سیاه  دادند و بعد از مدتی با کاهش وزن ، کاهش چربی خون و بهبود کبد د ر موش ها مشاهده شد.

 

خواص سیر سیاه برای زودانزالی

یکی از خواص سیر سیاه برای زودانزالی است البته در زمینه خواص سیر سیاه و زودانزالی تحقیق مستقیم انجام نشده است ولی تحقیقات علمی نشان میدهند که مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم و روی می تواند به درمان زودانزالی کمک کنید.

 

برای اثبات علمی ارتباط بین سیرسیاه و زودانزالی به تحقیق و بررسی بیشتری نیاز است ولی به صورت تجربی افراد زیادی در این زمینه نتیجه گرفته اند با این که سیرسیاه برای زودانزالی مفید است ولی به تنهایی نمی توند کارساز باشد و نباید اثر معجزه آسایی از آن انتظار داشته باشید.

 

خواص سیر سیاه برای نعوظ

سیر طبع سرد و خشک دارد وبه عنوان یک داروی طبیعی برای افزایش قدرت جنسی مردان است که می  تواند تمایل و توانایی جنسی مردان را افزایش دهید و از قدیم خواص سیر سیاه برای نعوظ شناخته شده بوده است البته تحقیق علمی مستقیم در این زمینه هنوز انجام نشده است.

 

خواص سیر سیاه برای دیابت

بررسی های انجام شده در زمینه خواص سیر سیاه برای دیابت  نشان می دهد که مصرف سیر سیاه با افزایش انسولین خون یا کاهش مقاومت به انسولین باعث بهبود هموستاز و کنترل قند خون می شود.

براساس پژوهش های انجام شده مصرف آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت می شود که سیر سیاه چندین برابر سیر سفید آنتی اکسیدان دارد بنابراین می تواند مفیدتر باشد.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

ترشی زیتون سبز و سیاه , ترشی زیتون سبز با آب انار , خواص ترشی زیتون سبز

ترشی زیتون سبز و سیاه

 

دستور تهیه “ترشی زیتون” خانگی خوشمزه

ترشی زیتون سبز بسیار مفید و خوشمزه است و میتوانید به عنوان چاشنی و کامل کننده وعده غذایی از آن استفاده کنید.

ترشی زیتون سبز یکی از ترشی های خوشمزه و سالم است که میتونید در کنار انواع غذا میل نمیاید. برای تهیه ترشی زیتون سبز بهتر است از زیتون بی هسته و تلخی گرفته شده استفاده کنید. فواید ترشی زیتون سبز بسیار زیاد است و تمام خواص مفید زیتون را در خود دارد.

 

از زیتون شور هم می توانید برای تهیه ترشی زیتون استفاده کنید فقط قبل از آن باید زیتون را روی پارچه پهن کنید تا خشک شود، وجود آب می تواند باعث کپک زدن ترشی شود.

در ادامه مقاله انواع طرز تهیه فواید ترشی زیتون سبز و فواید ترشی زیتون سبز را با شما در میان می گذاریم.

 

ترشی زیتون سبز و سیاه

مواد لازم ترشی زیتون سبز و سیاه

زیتون سبز و سیاه نیم کیلو
هویج  ۲ عدد
جوانه ماش ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سه رنگ  ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کنجد نصف پیمانه
سرکه نصف پیمانه
 سبزیجات معطر خشک شامل شوید، نعنا و ریحان ۲قاشق غذاخوری
آبلیمو یک پیمانه
روغن زیتون یک پیمانه

 

ترشی زیتون سبز و سیاه , ترشی زیتون سبز با آب انار , خواص ترشی زیتون سبز

طرز تهیه ترشی زیتون

 

طرز تهیه ترشی زیتون سبز و سیاه

هویج را پوست گرفته و خلالی خرد کنید.

جوانه ماش را بشویید و آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.

هسته زیتون را گرفته و با روغن زیتون در کاسه ای بریزید. اگر از زیتون شور استفاده می کنید باید حتما روی پارچه پهن کنید تا خوب خشک شود.

فلفل دلمه را خرد کنید و همه مواد را به زیتون ها اضافه کنید و در یک شیشه تمیز و خشک بریزید یک ماه در یخچال بگذارید تا جا بیوفتد.

 

ترشی زیتون سبز

مواد لازم ترشی زیتون سبز

برای ۲۰ نفر

زمان تهیه ۲۰ دقیقه

زمان پخت ۸ دقیقه

زیتون سبز تلخی گرفته ۱ کیلوگرم
گشنیز ترخون،نعنا خشک(مخلوط هرسه باهم) ۲۵۰ گرم
  سیر ۲-۳ حبه
نمک و گلپر  به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
پودر فلفل یا(فلفل قلمی درسته) به مقدار لازم

 

 ترشی زیتون سبز , طرز تهیه ترشی زیتون سبز , ترشی زیتون

دستور تهیه ترشی زیتون سبز

 

طرز تهیه ترشی زیتون سبز

زیتون ها یا بشویید و یک چاک کوچک بدهید که سرکه به داخلش نفوذ کند.

زیتون و سرکه ر در قابله روی حرارت بگذارید تا یک جوش بزند و سپس کناری بگذارید سرد شود.

سیر را پوست گرفته خرد یا رنده کنید.

 

گشنیز ، نعنا و ترخون را پاک کرده بشویید و آبکش کنید و سپس روی پارچه پهن کنید تا کاملا آبش خشک شود. در صورت تمایل می توانید سبزیها را خرد کنید.

تمام مواد را مخلوط کرده و در شیشه تمیز بریزید و با سرکه رویشانرا پر کنید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از یک هفته نگهداری در یخچال میل نمایید.

در صورت تمایل می توانید ترخون را از بین سبزی ها حذف کنید.

 

ترشی زیتون سبز حلقه ای

مواد لازم ترشی زیتون سبز حلقه ای

زیتون حلقه ای ۵۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی  ۲ عدد
هویج ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
سرکه به میزان لازم
نمک، فلفل، گلپر  به میزان لازم

 

پیشنهاد ویژه
  • مشاور خانواده,درمان استرس,مشکلات زناشوییدرمان قطعی و غیر دارویی وسواس
  • لباس دخترانه,لباس پسرانه,خرید لباس بچگانهپوشاک ژورنالی کودک با قیمت باورنکردنی
  • افزابش قد,عمل افزایش قد,کوتاهی قدبرای دریافت مشاوره افزایش قد شمارتو ثبت کن

طرز تهیه ترشی زیتون سبز حلقه ای

زیتون را حلقه کنید و به همراه قارچ ، فلفل دلمه و هویج خرد شده یا رنده شده و ذرت در شیشه بریزید.

گلپر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و رویش را با سرکه بپوشانید و درش را ببندید و به مدت ۱۵ روز در یک جای خنک نگهداری کنید تا جا بیوفتد.

در صورت تمایل میتوانید ۲ پیمانه آب گوجه هم به ترکیب اضافه کنید تا ترشی زیتون بندری داشته باشید.

 

ترشی زیتون سبز با آب انار

مواد لازم ترشی زیتون سبز با آب انار

زیتون ۱ کیلوگرم
 آب انار ترش ۳۰۰ گرم
سرکه  ۴۰۰ گرم
گلپر، نمک و فلفل به میزان دلخواه
تمر هندی ۱ بسته

 

طرز تهیه ترشی زیتون سبز با آب انار

تمر هندی را در سرکه حل کنید و از صافی رد کنید.

آب انار ، گلپر و زیتون را در کاسه ای بریزید و تمر هندی را اضافه کنید .

در صورت نیاز نمک اضافهکنید و مواد را در یک شیشه تمیز در بسته در یخچال بگذارید.

متناسب با ذائقه خودتان می توانید از انواع سبزیجات معطر ، سیر و ادویه ترشی استفاده کنید.

 

ترشی زیتون سبز با آب انار , خواص ترشی زیتون سبز , ترشی زیتون پرورده

خواص ترشی زیتون سبز

 

خواص ترشی زیتون سبز

زیتون منبع آنتی اکسیدان است و ترشی زیتون سبز با فیبر بالایی که دارد به هضم و گوارش بهتر کمک کرده و خواض ضد التهابی اش برای کبد چرب مفید است.

یکی دیگر از خواص ترشی زیتون سبز وجود چربی غیر اشباع زیتون است که باعث کاهش قند خون و کنترل دیابت می شود.

  • تاریخ : ۱۸ام شهریور ۱۴۰۰
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید :

 

خرما پلوی اهوازی, طرز تهیه خرما پلو, رسپی خرما پلو

عکس خرما پلو

 

طرز تهیه خرما پلو بسیار مقوی و خوشمزه و مجلسی

خرما پلوی اهوازی یک غذای خوشمزه سنتی اهواز است که به روش های مختلفی طبخ می شود.

خرما پلو یکی از غذاهای سنتی اهواز است که وجود خرما در آن باعث شده یک غذای مقوی باشد. برای داشتن خرما پلو مجلسی می توانید از زعفران ، خلال پسته و خلال بادام ، زرشک و تزئین خرما برای روی برنج استفاده کنید. خرما پلو را می توان با گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ درست کرد یا خرما پلو بدون گوشت تهیه کرد که در همه موارد بسیار خوشمزه است.

 

خرما پلو بدون گوشت و با شیر

مواد لازم خرما پلو بدون گوشت و با شیر

برای ۳ نفر

زمان تهیه ۶۰ دقیقه

زمان پخت ۳۰ دقیقه

 

   خرما  ۱ لیوان
شیر ۲ لیوان
برنج ۱ لیوان
 کشمش ۱/۲ استکان
کره اب کرده  ۱ استکان
زعفران  ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم

 

خرما پلو, خرما پلوی اهوازی, طرز تهیه خرما پلو

خرما پلو بدون گوشت

 

طرز تهیه خرما پلو بدون گوشت و با شیر

برنج که از قبل خیس خورده را با کمی کره ، نمک ، زعفران و شیر بپزید و زمانی که آماده دم گذاشتن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم کنید.

برای این که خرما پلو مجلسی داشته باشید هسته خرما را بگیرید و  در کره سرخ کنید تا براق شود. وسط خرما ها ار با گردو پر کنید و در مرحله آخر پخت روی برنج قرار دهید تا دم بکشید. گردو را باید از شب قبل در مقداری آب و شکر خیس کنید تا نرم شود.

سعی کنید از خرماهای سفت و بزرگ برای تهیه غذا استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

 

برای تهیه کته خرما با شیر ، در صورتی که از طعم شیرین در برنج خوشتان می آید می توانید نیمی از خرماها یا تمام آن ها را پوست گرفته ، هسته شان را خارج کنید و همراه با برنج بپزید.

خرما پلو سنتی با شیر تهیه می شود ولی شما می توانید در این دستور آب را جایگزین شیر کنید.

 

خرما پلو بدون گوشت, خرما پلو عدس, طرز تهیه خرما پلو اهوازی

خرما پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی

 

طرز تهیه خرما پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی

به مقدار لازم گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده خوب ورز دهید و به شکل خرما ولی باریک تر در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید و سپس گوشت ها را لای خرما سرخ شده و بدون هسته قرار دهید و روی برنج بگذارید دم بکشد.

 

خرما پلو با مرغ مجلسی

مواد لازم خرما پلو با مرغ مجلسی

برای ۴ نفر

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه

زمان پخت ۴۰ دقیقه

 

خرما    ۲۰۰ گرم
سینه مرغ  ۵۰۰ گرم
برنج  ۴ یا ۵ پیمانه
روغن  به میزان لازم
زعفران  به میزان لازم
 نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
کره  به میزان لازم
 کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و بادام برای تزیین  به میزان لازم

 

خرما پلو, خرما پلوی اهوازی, طرز تهیه خرما پلو

خرما پلو با مرغ

 

طرز تهیه خرما پلو با مرغ مجلسی

برنج را چند ساعت در آب نمک بخیسانید.

هسته خرما را بدون این که ظاهر خرما به هم بریزد ، خارج کنید و سپس خرما را با کمی کره روی حرارت متوسط تفت دهید تا پوست خرماها سرخ و براق شود.

سینه مرغ را هم اندازه برش بزنید و مقداری روغن یا کره درون تابه بیندازید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود و سپس مرغ را به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران تفت دهید تا سرخ شود و مزه بگیرد.

 

سپس در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه مغز پخت شود.

پیشنهاد ویژه
  • سفر و گردش,رزرو هتل، اقامتگاه سامانه رزرو آنلاین اقامتگاه *هومسا
  • پیراهن مردانه,خرید پیراهن مردانه,پیراهنپیراهن هایی که فقط میشوری و میپوشی!
  • رزرو هتل,ویلا جنگلی,اقامتگاهاجاره باغ ویلا لوکس ◀منصفانه ترین قیمت ها

برای خرما پلو مجلسی می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید، ران را به صورت کامل یا دو تکه شده بپزید یا سرخ کنید.

برنج را بپزید و آبکش کنید. برای ته دیگ بهتر است از سیب زمینی استفاده کنید و سپس دم کنید.

 

برنج را در ظرف دلخواهتان بکشید و رویش را با مرغ و خرما و کشمش، خلال پسته ، زرشک ، خلال بادام و پیاز داغ تزئین کنید.

برنج را می توانید همراه با رشته تهیه کنید یعنی رشته پلو درست کنید و رویش را با خرما تزئین کنید.

 

خرما پلو عدس

مواد لازم خرما پلو عدس

 

برنج    ۴ تا ۵ پیمانه
   گوشت گوسفند نیم کیلو چرخ شده
خرما  ۲۰۰ گرم
عدس  ۱ پیمانه
کشمش پلویی  نصف پیمانه
  پیاز ۱ عدد متوسط
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
زیره در صورت تمایل  ۱ قاشق چای ‌خوری

 

طرز تهیه خرما پلو عدس

برنج را از قبل با کمی آب نمک بگذارید چند ساعت خیس بخورد.

عدس را جداگانه با کمی آ ب و نمک بپزید.

گوشت چرخ  کرده را با همراه نمک ، فلفل و زردچوبه تفت دهید.

پیاز را خرد کرده و جداگانه تفت دهد و سپس به همراه عدس ، زعفران دم کرده و کشمش به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.

برنج را بپزید و آبکش کنید.

کف قابلمه ته دیگ دلخواهتان را بچینید و برنج و مواد را لا به لا داخل قابلمه بریزید.

خرماهایی که هسته شان خارج شده است را روی برنج بچینید و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم ، دم بکشد.

صفحه 1 از 2
12 بعدی

سایت بت اسپات