مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :
| پودر زیره |
۱ قاشق چایخوری |
| پودر زنجبیل |
۱ قاشق چایخوری |
| نمک |
۱ قاشق چایخوری |
| فلفل سیاه |
۳/۴ قاشق چایخوری |
| پودر دارچین |
۱/۲ قاشق چایخوری |
| پودر فلفل قرمز |
۱/۲ قاشق چایخوری |
| میخک خرد شده |
۱/۴ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :
تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.
مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :
| گوشت قرمز |
۶۰۰ گرم |
| میوه به متوسط |
۴ عدد |
| نخود |
۵۰۰ گرم |
| جعفری خرد شده |
۴ قاشق غذاخوری |
| گوجه فرنگی متوسط |
۵ عدد |
| سیر |
۳ حبه |
| ساقه کرفس خرد شده |
۱ عدد |
| پیاز متوسط |
۲ عدد |
| پودر زیره |
۱ قاشق چایخوری |
| ادویه راس الحانوت |
۲ قاشق چایخوری |
| نمک |
به مقدار لازم |
| فلفل سیاه و فلفل قرمز |
به مقدار لازم |
| روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه طاجین گوشت و به :
گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.
نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.
طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!
منبع : banooyeshahr.com