مواد لازم کیک ریواس
- تخم مرغ :: 3 عدد
- آرد :: 1 لیوان
- شکر :: یک سوم لیوان
- وانیل :: به میزان لازم
- ریواس خرد شده :: یک سوم لیوان
طرز تهیه کیک ریواس
با آموزش طرز تهیه کیک ریواس از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیهکیک ریواس ابتدا باید ریواس را پوست بگیرید و تمیز بشورید و به قطعات ریز خرد کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظرفی بریزید. زرده را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن برقی حسابی هم بزنید که سفت و کشدار شوند .
همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و حجمشان دو برابر شوند به طوری که وقتی ظرف را برمی گردانیم از ظرف نریزند. زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام و در یک جهت با سفیده مخلوط کنید .
آرد را 2 مرتبه الک کنید و کم کم به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید. قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید. سپس از ریواس های خرد شده روی کیک بریزید.
قالب کیک را به مدت 1 ساعت داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کیک بپزد و طلایی شود.
به نکات زیر توجه کنید