نیوفان

بچه ها از چه سنی می توانند وارد فضای مجازی شوند؟ - نیوفان

نظارت بر فعالیت های آنلاین کودکان در سال های آغازین آشنایی با رایانه و اینترنت بسیار اهمیت دارد و لازم است تا کودکان در تمام لحظات تحت کنترل باشند. به علاوه، کودکان تنها می توانند نیم ساعت در روز را با سایت های متناسب سن خود سپری کنند. اما برای کودکان بالای هفت سال، شرایط فعالیت های اینترنتی کاملا تغییر می کند.

محدود کردن کودکان و نوجوانان در استفاده از فضای مجازی یک الزام است

متاسفانه در حال حاضر کودکان حتی در سن ۸، ۹ سالگی در اینستاگرام صفحه‌های شخصی راه‌اندازی می‌کنند که این موضوع می‌تواند آسیب بسیاری به کودکان وارد کند چراکه ممکن است کودکان و نوجوانان به خاطر کنجکاوی‌های متعدد،‌ وارد فضاهایی شوند و یا با افرادی معاشرت کنند که صدمات جبران ناپذیری به آنها و یا خانواده‌شان وارد کند

اگر از ابتدای دوران تولد کودک، رابطه و صمیمیت بیشتری میان والدین و فرزند ایجاد شود این موضوع می‌تواند ساختار مناسب دفاعی بسیار خوبی ایجاد کند تا کودک از هرگونه سوءاستفاده و آسیبی دور باشد. صمیمیت در رابطه والدین و فرزند کمک می‌کند تا کودک برای ورود به هر فضایی آنها را آگاه کند، با آنها مشورت کند و در هر شرایطی نظر آنها را جویا شود. از طرفی دیگر، والدین می‌توانند براساس این صمیمیت شرایطی فراهم کنند که امکان حضور مداوم کودک در فضای مجازی تعدیل یابد.

راهکارهایی بر اساس سن و مراحل مختلف

۲ تا ۴ سال:

با شروع ۳ سالگی، برخی از کودکان را می توان از مزایای -مقداری جزئی- استقلال در فضای وب بهره مند کرد از این رو آنها می توانند به کاوش و تجربه های جدید دست یابند و حتی اشتباهات مختص به خود را مرتکب شوند.

البته این به مفهوم آزادی کامل کودکان در فضای اینترنت نخواهد بود. بهترین کار آن است که والدین وب سایت های مناسب برای بازدید آنها را انتخاب کرده و خروج از وب سایت ها نیز بر عهده فرزندان نباشد. البته وقتی فرزندانتان در سایت های ایمن شناخته شده هستند، لازم نیست که تمام مدت بالای سر آنها ایستاده و یا کنارشان بنشینید.

۴ تا ۷ سال:

در این محدوده سنی، کودکان شناسایی های جدید خود را در فضای مجازی آغاز می کنند، اما همچنان حفظ رابطه نزدیک والدین و فرزندان در فضای اینترنت بسیار مهم است. زمانی که فرزند شما در محدوده سنی مذکور قرار دارد، باید دسترسی او به اینترنت را تنها به سایت هایی که از قبل مشاهده کرده اید و نسبت به محتوای مفید آن اشراف دارید، محدود نمائید.

بسیار مهم است که کودکان شما دراین محدوده سنی تجربه های مثبتی را از سایت هایی که با آن سرو کار دارند، کسب کنند. این به مفهوم هر چه دور نگه داشتن کودکان از سایت های خطرناک نیست، بلکه اطمینان حاصل کردن از آن است که سایت های مورد بازدید، فرزندانمان را به سمت تخریب فکری سوق نمی دهد.

۷ تا ۱۰ سال:

در این محدوده سنی، کودکان با نگاهی فراخانوادگی بدنبال کسب موجودیت اجتماعی و اطلاعات بیشتر هستند. این زمانی است که فشار همسالان آغاز و تبدیل به یک مساله پیچیده برای بسیاری از بچه ها می شود. به اعتقاد “ریچارد تافت” (روانشناس)، فرزندان -در محدوده ۷تا۱۰ سال- در جستجوی استقلال بیشتر از والدین خود هستند.

در طول این سالها، باید مقداری هم به تقویت استقلال کودکان توجه داشت، اما بازهم تکرار می کنیم که این به مفهوم کنار نشستن والدین نیست. همانطور که فرزندانِ خود را به تنهایی- در این محدوده سنی- برای تماشای فیلم روانه نمی کنید، بسیار مهم است که در فضای مجازی نیز با آنها همراه باشید.

علاوه بر این، استفاده از نرم افزارهای فیلترینگ و محدود کردن کودکان به سایت های جستجو شده از طریق موتورهای جستجو ایمن(برای کودکان) نیز باید مدنظر باشد.

۱۰ تا ۱۲ سال:

طی این دوره پیش از نوجوانی، بسیاری از بچه ها در جستجوی استقلال بیشتر هستند. حتی اگر حس استقلال طلبی برجسته هم نشود، در این زمان استفاده از اینترنت برای انجام تکالیف مدرسه، کشف منابع جدید برای سرگرمی، ورزش و سایر جذابیت ها آغاز می شود. رده سنی ۱۰ تا ۱۲ سال همچنین زمانی است که والدین نه تنها باید نگران نوع فعالیت های فرزندان خود در فضای آنلاین باشند بلکه زمان و میزان کار با اینترنت نیز اهمیت می یابد.

در واقع وظیفه شما(والدین) این است که آنها را در مدیریت استقلال خود همیاری کنید. محدودیت هایی را در کیفیت و زمان آنلاین بودن فرزندان اعمال کنید و مطمئن شوید که آنها در فعالیت های دیگر ماننند ورزش، موزیک و کتابخوانی مشارکت دارند.

دنیای مجازی چیست

صمیمیت در رابطه والدین و فرزند کمک می‌کند تا کودک برای ورود به هر فضایی آنها را آگاه کند‎

۱۲ تا ۱۴ سال:

– در این گروه سنی، بچه ها بسیار اجتماعی می شوند و تمایل زیادی به گفتگوهای آنلاین(چت) دارند. با تکرار قوانینی مربوط به حفظ حریم خصوصی برای فرزندانتان، مطمئن شوید که آنها اطلاعات شخصی خود را منتشر نکرده و بدون هماهنگی شما با مخاطبان آنلاین خود(در اتاق های گفتگو) قرار ملاقات نخواهند گذاشت.

همچنین تاکید بسیاری بر عدم تبادل عکس با افراد ناشناس در فضای اینترنت داشته باشید. در سن ۱۲ تا ۱۴ سال باید درک روشنی از این حقیقت وجود داشته باشد که افراد ناشناس در فضای اینترنت ممکن است تا واقعیت فاصله زیادی داشته باشند.

– محدوده سنی ۱۲ تا ۱۴ سال، دورانی است که کودکان نسبت به مسائل جنسی علاقه نشان می دهند. این کاملا برای آنها طبیعی است که در رابطه با جنس مخالف (و حتی همجنسان خود) کنجکاو شوند و عجیب نیست اگر که بخواهند به تصاویر و موضوعات جنسی دسترسی داشته باشند.

طی این دوره اکتشافی اولیه، برای بچه ها بسیار مهم است که بدانند والدین آنها در اطرافشان هستند و از فعالیت های آنها آگاهی دارند. لازم نیست که تمام مدت در اتاقی باشید که فرزندانتان مشغول به وبگردی هستند اما آنها باید بدانند که والدین و سایر اعضا خانواده در هر زمان به اتاق مذکور درسترسی دارند و می توانند در رابطه با فعالیت های آنلاین آنها پرسش هایی را مطرح کنند.

– اگر فرزندانتان به اکتشاف سایت ها با محتوای جنسی علاقه مند هستند، مضطرب نباشید. اینکه چگونه وضعیت موجود را مدیریت خواهید کرد بستگی به دیدگاه شما پیرامون چنین مسائلی دارد. توجه داشته باشید که زمان تغییر کرده و از این رو بچه ها با محتوا و موضوعاتی در اینترنت مواجه می شوند که به مراتب صریح تر و جذاب تر از تجربه های شما(والدین) از مجلات در زمان گذشته است.

– اگر بچه ها در جستجوی اینترنتی جدیت بیشتر به خرج دهند، احتمالا به سایت ها و گروههای خبری دست می یابند که با انتشار محتوا و ترویج توهمات جنسی موجب پریشانی و هراس آنها و حتی خود شما خواهند شد. این احتمالا قوی ترین استدلال برای فیلترینگ اینترنت است و البته استدلالی محکم برای حضور نزدیک والدین در فعالیت های آنلاین فرزندان، ترویج ارزش های خانواه و ایجاد فضایی از اعتماد و صداقت بین والدین و فرزندان است.

– اکثر کودکان در این سن به دانلود نرم افزار بازی از اینترنت و استفاده از آن بصورت آنلاین و یا آفلاین علاقه مند می شوند. برخی از این بازی ها ممکن است دارای محتوایی نامناسب از منظر والدین باشند، از این رو باید بدانید که فرزندتان با رایانه خود چه فعالیت هایی را انجام می دهد، حتی در مواقعی که به فضای مجازی متصل نیستند. نرم افزارهای مانیتورینگ در این زمینه مفید هستند.

– محدوده سنی ۱۲ تا ۱۴ سال، دوره ای است که اکثر والدین آن را به عنوان زمانی مناسب برای صحبت در رابطه با مسائل جنسی-با فرزندان خود- انتخاب می کنند. مطمئنا ایده خوبی خواهد بود اگر به “واکنش” های خود در برابر کشف ناگهانی مشاهدات نامناسب فرزندتان در اینترنت هم کمی فکر کنید.

– شما می توانید از فیلترینگ و مانیتورینگ فعالیت های اینترنتی فرزندان خود در این رده سنی استفاده کنید، اما ممکن است با مقاومت های نیز مواجه شوید. نکته مهم آن است که با فرزندان خود صادق باشید و آنها درک روشنی از نوع و علت اقدامات پیشگیرانه شما داشته باشند. برای مثال، اگر از نرم افزار فیلترینگ استفاده می کنید، باید فرزندتان را در جریان دلایل اقدام خود در راستای پیشگیری از مواجه وی با محتوای نامناسب قرار دهید. همانطور که مانع حضور فرزند خود در برخی مکان ها -در دنیای واقعی -می شوید، از امتیاز سرپرستی خود بهره برده و مانع دستیابی فرزندانتان به مکان هایی مشخص و البته نامناسب در فضای مجازی شوید.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


کلمات کلیدی

7 میوه مفید برای زنان باردار 7 واقعیت تسلی بخش در مورد بیماری سرطان 8 دلیل برای اینکه دورکار شوید ! آرا خودرو آشنایی با رشته بهداشت عمومی آشپزی آموزش پخت کیک آگهی خودرو آگهی رایگان خودرو احادیث اخر الزمان احترام به خانواده همسر را فراموش نکنید اخبار خودرو اس ام اس تبریک تولد متولدین فروردین اس ام اس تبریک حلول ماه شعبان استخدام شرکت نفت استخدام مهندس برق استخدام مهندس عمران استخدام مهندس مکانیک استخدام کارشناس ایمنی و بهداشت اسم بچه اسم جدید پسر اسم های آریایی پسرانه اسم های قشنگ و جدید ایرانی برای پسر اسم های پسرانه اسم های پسرانه ایرانی اسم های پسرانه مذهبی و قرآنی اسم های پسرونه اسم پسر اسم پسرانه اسم پسرانه ایرانی اسم پسرانه زیبا اسم پسر ایرانی اصیل زیبا اشعار زیبای اهورا ایمان اعمال روز نیمه شعبان اعمال و دعای حجامت البرز سنسور اموزش درست کردن سوپ خوشمزه انتخاب نام پسر انتخاب نام پسرانه انواع سرلاک و نشانه های نیاز نوزاد به سرلاک و غذای کمکی اهمیت مشاوره تحصیلی و مواردی که در انتخاب مشاور ایچری شهر، قدیمی ترین بافت باکو با این راهکارها زندگی مشترکتان را از یکنواختی درآورید با تحقیرکردن همسرتان به قلب او تیر نزنید بحران هویت نوجوان و نقش والدین بلیط کیش بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی +طرز تهیه انواع پختن برنج بهترین اسم های پسرانه بهترین اسم های پسرانه در ایران بهترین رمان های دنیا بهترین نام های پسرانه بهترین نام های پسرونه بهترین کتاب داستان تاریخ تبریک روز پدر تبریک ماه شعبان ترنس به چه کسانی اطلاق می‌شود و تمیلات جنسی آن‌ها چیست ؟ تفاوت ژنراتور های دیزل تقویت بینایی چشم تقویت دستگاه گوارش تقویت مو سر تور کیش تور کیش و بلیط کیش تولید خاموش کننده آتش از چوب جدیدترین جملات خنده دار فضای مجازی جملات تبریک ولادت حضرت مهدی (عج) جملات دوست داشتن یک طرفه جملات زیبا جملات زیبا و آموزنده کوتاه جوک های خنده دار لاین و وایبر حکایت «کمک به همسایه» حکایت های زیبا و پند آموز از بهلول حکایتی خواندنی درباره غفلت خانواده گزینه مورد نظر برای ازدواج چقدر در انتخاب اهمیت دارد ؟ خرید دستگاه فلزیاب خرید فاکتور رسمی خرید کوادکوپتر خنده دار ترین نوع جراحی زیبایی خواص خوردن شیر زردچوبه قبل از خواب خواص درمانی هلیله سیاه خودرو دانلود رایگان فیلم ایرانی مغز های کوچک زنگ زده دانلود رایگان فیلم سینمایی ایرانی مغز های کوچک زنگ زده دانلود رایگان فیلم سینمایی مغز های کوچک زنگ زده دانلود رایگان فیلم مغزهای کوچک زنگ زده دانلود رایگان فیلم مغز های کوچک زنگ زده دانلود رایگان مغز های کوچک زنگ زده دانلود رمان دانلود فیلم دانلود فیلم ایرانی دانلود فیلم ایرانی جدید دانلود فیلم سینمایی ایرانی مغز های کوچک زنگ زده دانلود فیلم سینمایی جدید دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده دانلود فیلم مغز های کوچک زنگ زده دانلود فیلم مغز های کوچک زنگ زده بدون سانسور دانلود فیلم مغز های کوچک زنگ زده رایگان درج آگهی رایگان خودرو درختانی که با هسته میوه ها رشد می کنند درد دور ناف در مردان درد دور ناف نشانه چیست درمان سوختگی زبان و گلو درمان شوره سر درمان مسائل دندان و دهان درمان یبوست دستور پخت و طرز تهیه کیک میوه خشک دستگاه فلزیاب دستگاه‌ طلایاب دستگاه‌ فلزیاب طلایاب دستگاه‌ های فلزیاب طلایاب و گنج‌ یاب دستگاه‌ گنج‌ یاب دلایل و علائم انواع آلرژی کودکان دلایل گریه بدون اشک نوزاد دکوراسیون داخلی دکوراسیون داخلی منزل دیزل ژنراتور رابطه با خانواده همسر در دوران عقد راهنمای خرید بهترین نوع عسل راههای درمان دیابت رفع تنفس بد رمان روز پدر روغن نارگیل سالاد سالاد ماکارانی سایت ایستگاه پرواز سحر قریشی کیست و چرا حاشیه سازی می کند؟ (عکس) سلامت پوست سندروم گیر افتادگی شانه سوپ سیاه شدن موهای سفید سیب زمینی شکم پر شانتال شوخی ها و متن های خنده دار شبکه های مجازی شیوه مخ زنی در کشورهای مختلف (طنز) صدور فاکتور رسمی صورتحساب رسمی ضرورت مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج طراحی اپلیکیشن فروشگاهی طرز تهیه سوهان پسته ای خوشمزه طرز تهیه سوپ طرز تهیه سیب زمینی شکم پر طرز تهیه و دستور پخت کیک طرز تهیه پیراشكی سيب زمينی و نان سیردار طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال طرز تهیه کیک آلو و هلو طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل طرز تهیه کیک پنیر طرز تهیه کیک پنیر با سیب طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان طلایاب عروسی بگیریم یا نه؟ عطار مارت علت، علایم و درمان آب آوردن ریه علل ، علایم و درمان بیماری کاناوان علل،علایم و درمان سرطان گلو علل طولانی شدن پریود علل و درمان نارسایی تنفسی حاد غار گومانتوگ، مکانی وحشتناک در مالزی (+تصاویر) غزلیات زیبای مریم جعفری آذرمانی فاکتور رسمی فاکتور رسمی فروش فروش خودرو فروش فاکتور رسمی فروش فلزیاب فشار قبر چیست فلزیاب فلزیاب طلا یاب فناوری ضد فضولی برای نمایشگرهای کامپیوتر از راه رسید فهرست ۱۰۰ محبوب ترین و بهترین اسم های پسرانه در ایران فیلم فیلم سینمایی فیلم سینمایی ایرانی فیلم سینمایی ایرانی جدید فیلم مغزهای کوچک زنگ زده قالیشویی آنلاین قالیشویی ادیب قالیشویی اصفهان قالیشویی ایران مشهد قالیشویی ایران مهر قالیشویی بانو قالیشویی تهران قالیشویی تهرانپارس قالیشویی در اصفهان قالیشویی در اهواز قالیشویی در تبریز قالیشویی در تهرانسر قالیشویی در تهرانپارس قالیشویی در رشت قالیشویی در سعادت آباد قالیشویی در شرق تهران قالیشویی در شمال تهران قالیشویی در شهرری قالیشویی در شهریار قالیشویی در شیراز قالیشویی در غرب تهران قالیشویی در قم قالیشویی در مشهد قالیشویی در منزل قالیشویی در پرند قالیشویی در پونک قالیشویی در کرج قالیشویی در کیش قالیشویی شرق تهران قالیشویی شیراز قالیشویی غرب تهران قالیشویی فرش قرمز قالیشویی قم قالیشویی مادر قالیشویی مشهد قالیشویی نارمک قالیشویی نوین قالیشویی کرج قالیشویی گل ابریشم قیمت بلیط کیش قیمت موتور برق قیمت موتور برق گازی لاغری و کاهش وزن لیست نام پسرانه ماکارانی متن تبریک تولد متولدین فروردین متن تبریک روز ملی خلیج فارس متن تبریک روز پدر متن تبریک نیمه شعبان محاسبه قیمت موتور برق گازی محبوب ترین و بهترین اسم های پسرانه در ایران مدل کابینت مشهور ترین رمان های جهان معرفی رشته مهندسی الکترونیک معرفی رمان معرفی ساز نقاره معرفی کاخ مروارید یکی از باارزش ترین کاخ های ایران معرفی کتاب معرفی کتاب رمان معروف ترین رمان های جهان معروف ترین رمان های جهان: ۱۰۰ بهترین کتاب داستان تاریخ که شاهکارند مغزهای کوچک زنگ زده منصرف شدن خواستگار مواد لازم کیک آلو و هلو موتور برق موتور برق گازی موتور های برق موتور های دیزلی موتور های گازسوز ژنراتور نام فارسی نام های اصیل ایرانی در شاهنامه نام های پسرانه نام های پسرونه زیبا نام پسر نام پسرانه نام پسرانه فارسی نام پسرانه فارسی جدید نام پسرونه نشانه های کودک لوس و نحوه برخورد با کودک لوس نوع سبک زندگی ژن‌ها را تغییر می‌دهد نکات طرز تهیه سوپ نکاتی برای نگهداری از مرغ و خروس نکا دیزل هلیله سیاه همه چیز درباره دستگاه فشارسنج همه چیز درباره‌ی پرده بکارت تیغه‌ای (دو سوراخه) وکیوم پخت و طرز تهیه کی پرده زبرا پرده های زبرا شرکت فتودراپه پسرانه پهپاد پیام تبریک نیمه شعبان پیامک فاتحه برای اموات در شب جمعه چطور می توان از افسردگی خلاص شد و یا آن را درمان کرد چگونه خجالت خود را کنار بگذاریم؟ ( 12 روش مقابله با خجالت ) چیزهایی که نباید دیگران از زندگی مشترکتان بدانند کابینت کابینت آشپزخانه کابینت اشپزخانه کابینت مدرن کابینت هایگلاس کابینت وکیوم کابینت کلاسیک کاردستی با چوب کبریت کار کده کاهش تلفات با بالابردن ایمنی در کارگاه های صنعتی کتاب داستان کتاب رمان کمک به همسایه کوادکوپتر کوادکوپتر دوربین دار کواد کوپترهای ارزان کوادکوپترهای حرفه ای کوادکوپتر چیست کیک کیک آلو و هلو کیک ریواس کیک لیمو و نارگیل کیک میوه خشک کیک نیویورکی کیک نیویورکی شانتال کیک پنیر با سیب گنج‌ یاب گوشت گیر کردن این خانم چاق در تاکسی ۱۴ نشانه که می‌گوید با همسرتان تفاهم دارید ۵ قدم تا شروع یک رابطه عاشقانه جدید
خرید بک لینک قوی خرید بک لینک ارزان سفارش بک لینک لباس خواب هنگ درام فیلمو دانلود آهنگ
سایت بت اسپات