دستور پخت و طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال

دستور پخت و طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال

مواد لازم چیز کیک نیویورکی شانتال

  • بیسکویت خرد شده :: 15 عدد
  • آرد :: یک چهارم فنجان
  • تخم مرغ :: 4 عدد
  • شکر :: یک پنجم فنجان
  • کره آب شده :: 2 قاشق غذا خوری
  • پنیر خامه ای آب شده :: 250 گرم
  • شیر :: 3/4 فنجان
  • خامه ترش :: 1 فنجان
  • وانیل :: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال

با آموزش طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال ابتدا باید قالب مناسبی را انتخاب کنید و ته آن را چرب کنید.

در یک کاسه خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کنید و ته قالب قرار دهید و با دست فشار دهید. در ظرفی، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید.

بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده داخل قالب بریزید.

قالب را به مدت 1 ساعت در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 330 درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت 5 تا 6 ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن چیز کیک را در یخچال بگذارید تا سرد شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *