آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک پنیر با سیب

آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک پنیر با سیب

مواد لازم کیک پنیر با سیب

مواد لازم خمیر کیک :

  • کراکر سبوس دار گندم :: سه فنجان
  •  کره آب شده :: نصف فنجان

مواد داخل کیک :

  • پنیر خامه ای :: 800 گرم
  • شکر :: یک فنجان
  • تخم مرغ :: 4 عدد
  • وانیل :: یک قاشق چای خوری
  •  آرد  :: یک چهارم فنجان
  • دارچین :: 3 قاشق چای خوری
  • آب سیب :: یک چهارم فنجان
  • سیب پوست کنده :: 14 برش

طرز تهیه کیک پنیر با سیب

با آموزش طرز تهیه کیک پنیر با سیب از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کیک پنیر با سیب ابتدا بایدخمیر کیک را آماده کنیم. کراکر و کره را در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس مخلوط را روی سینی فر بریزید ریخته و با پشت قاشق آن را فشرده کنید و کنار بگذارید تا بقیه مواد حاضر شوند. در ظرفی پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را بریزید و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید .

تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ پف دار شود.  آرد را در ظرفی الک کنید و آرام آرام به موادتان اضافه کنید. در آخر دارچین و آب سیب را به هم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید .

مخلوط به دست آمده را روی خمیری که درست کرده بودید بریزید . حالا خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت در فر با حرارت 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزید .

بعد از اینکه پخت برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن باید یک شب کیک را در یخچال نگه دارید.

یک کامتن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *