آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک میوه خشک

آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک میوه خشک

مواد لازم کیک میوه خشک

  • تخم مرغ :: 3 عدد
  • آرد :: 1 و نیم فنجان
  • مخلوط میوه های خشک :: 1 و نیم فنجان
  • آب :: یک سوم فنجان
  • شکر یا خاکه قند :: ¾ فنجان+1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر :: 1 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده :: 100 گرم

طرز تهیه کیک میوه خشک

با آموزش طرز تهیه کیک میوه خشک از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کیک میوه خشک ابتدا باید در قابلمه ای آب و 1 قاشق شکر را روی حرارت بالا قرار دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2 تا 3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود. شکر و تخم مرغ ها را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و 2 مرتبه الک می کنیم سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.

قالب کیک را چرب می کنیم و یا داخلش کاغذ روغنی می گذاریم. سپس مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را به مدت 40 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت می گذاریم تا کیک بپزد و طلایی شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *